Dr. Dinnyés Álmos ACC

Győri Mediátor Műhely – alapító

„A béke nem a konfliktus hiánya, hanem a konfliktus kezelésének képessége.”

Dan Millman

A konfliktus része mindenki életének, ha fel tudjuk ismer, és képesek vagyunk kezelni, akkor előrevivő lesz. Ez egyedül nem mindig sikerül, Szakértő mediátorként a konfliktus résztvevőit segítem abban, hogy mindkét fél számára pozitív megoldást tudjanak találni. 

Hátterem

Számos vállalatnál töltöttem be különféle vezetői és szakértői pozíciókat, és mindenütt azt tapasztaltam meg, hogy sikeresség titka nem pusztán a szakértelem, hanem önmagunk ismerete, emberi kapcsolataink megfelelő kezelése. Coach-ként, mediátorként ebben segítek ügyfeleimnek.

Az elmúlt 20 évben alkalmam volt több iparágban (informatika, biztosítás, energetikai, felsőoktatás) is dolgozni, számos szervezetfejlesztési, informatikai és K+F projektben vettem részt. Szervezeti, munkahelyi vagy beszállítói konfliktusok megoldásánál ismereteimet hasznosítva meg tudom érteni  a konfliktus hátterét és szakértő mediátorként tudom az érintett feleket segíteni win-win megállapodás létrehozásában. 

A konfliktusok megoldásánál – akár vállalati, akár magánéleti – kiemelten fontosnak tartom a szereplők megértését. Ebben számos iskola módszereit alkalmazom – mint például a neurolingvisztikai programozás vagy a tranzakció analízis.

A mediáció számomra

művészet, az emberi kapcsolatok fejlesztésének művészete. Jó látni a mediáció során, amikor egymással szinte beszélni képtelen emberek ráébrednek arra, hogy valójában mire is van szükségük. Sokszor a megoldás egyszerű, csak az oda vezető út megtalálása nehéz. Mediátorként segítek erre az útra rátalálni.

Területek

vállalati konfliktusok megoldása: generációváltás támogatása, szervezeti konfliktusok, munkahelyi és beszállítói konfliktusok

magánéleti konfliktusok megoldása: párkapcsolati mediáció, hagyatéki ügyek stb.

Kapcsolat

Telefon

+36 305 279 032

Cím

9022 Győr, Czuczor G. u. 18-24. I. em. 108. (18-as kapucsengő)

Nyitvatartás

Előzetes időpontegyeztetés alapján

Nyilvántartási szám: 

Igazságügyi Minisztérium – K001280