Dr. Komáromy Anikó

Győri Mediátor Műhely – alapító

„Minden, amit hallunk, vélemény, nem tény. Minden, amit látunk, nézőpont, nem valóság

Marcus Aurelius

A viták békés rendezésével az emberek kapcsolatait, kommunikációját szeretném javítani, mert hiszek abban, hogy a konfliktusokat szelíden, mindegyik fél megelégedésére is lehet rendezni. 

Hátterem

Polgári foglalkozásomat tekintve jogász, azon belül is ingatlanforgalmi szakjogász vagyok. Gyermekeim megszületése sok szempontból hozott változást. Alapvégzettségemből eredően sokat foglalkoztam, foglalkozom emberekkel, emberi kapcsolatokkal, melyek magukban hordozzák a konfliktusokat is. A jogi megoldásoknál hatékonyabbnak gondolom, ha az érintettek maguk beszélik meg és oldják fel a vitás kérdéseiket, ezért fordultam a mediáció felé. 2019-ben szereztem meg mediátori képesítésemet, és ekkor vettek fel az igazságügyi közvetítők névjegyzékébe.

A mediáció számomra

Saját életem tapasztalatai és mások konflikusainak megismerését követően úgy gondolom, hogy bár mindenki egyedinek hiszi a problémáját, valójában mindannyian nagyon hasonló élethelyzeteken megyünk keresztül, legyen szó párkapcsolatról, gyermeknevelésről, családi vagy munkahelyi problémákról. A különbség abban áll, hogy mediációval gyorsan, hatékonyan és költségkímélő, hosszas pereskedést kiváltó módon lehet rendezni a vitás ügyeket. A mediáción belül szívesen foglalkozom párkapcsolati, szülő-gyermek konfliktusokkal, de az öröklési viták és a válási megegyezések (később a közös gyermek életét érintő főbb döntések) rendezését is vállalom.

Kapcsolat

Telefon

+36 309 559 569

Cím

Győr

Nyitvatartás

Előzetes időpontegyeztetés alapján

Nyilvántartási szám: 

Igazságügyi Minisztérium – T/002927