Dr. Kővári-Horváth Márta

Győri Mediátor Műhely – alapító

„Több örömet rejt a konfliktus megoldására tett kísérlet, mint amikor sikerül még jobban elmélyíteni azt. Nem mondom, hogy könnyű, de végrehajtható. Nem azt mondom, hogy mindig, csak azt, hogy érdemes megpróbálni!”

Thomas D’Ansembourg

Ha a vitás felek felkeresnek egy mediátort, azzal már megtették az első lépést. Ezzel úgy kezdünk hozzá egy feladathoz, hogy tudjuk: létezik megoldás rá, így már ötvenszázalékos sikert értünk el. 

Hátterem

Jogászként, mediátorként, coachként és trénerként különböző területeken és formákban évek óta foglalkozom emberekkel, mely során megtapasztaltam, hogy a konfliktusok mindenhol jelen vannak életünkben, melyeket orvosolni kell. Munkám során számos alkalommal bebizonyosodott, hogy milyen sokat segít, ha felek megismerhetik a másik nézőpontját. Ez jelentős mértékben hozzájárulhat ahhoz, hogy egy olyan megoldás szülessen, ami mindenki számára elfogadható.

A mediáció számomra

A konfliktusok erős érzelmeket válthatnak ki az érintett felekből, mely sokszor akadályozza a hatékony kommunikációt és konfliktuskezelést. Ekkor van szükség mediátorra, aki független harmadik félként segít, hogy az érintettek közötti ellentét feloldásra kerüljön.

A lényeg abban rejlik, hogy milyen minőségű lesz a konfliktus rendezése: vajon szóba állnak-e utána is egymással, vajon tudnak-e a később is a régi sérelmek felhánytorgatása nélkül beszélni.

Területek

Párkapcsolati mediáció, válási mediáció, kamasz mediáció, munkahelyi mediáció

Kapcsolat

Telefon

 +36 208 249 044

Nyitvatartás

Előzetes időpontegyeztetés alapján

Nyilvántartási szám: 

Igazságügyi Minisztérium – K001280